Palo- ja murtohälytinjärjestelmät

Turvallisuutta elämään

Asennamme valvontajärjestelmiä ja niihin liittyviä lisälaitteita yksityisille kotitalouksille, yrityksille ja pienteollisuudelle. Järjestelmillä voidaan valvoa ja ennalta ehkäistä varkauksia, ilkivaltaa, vesivahinkoja, tulipaloja, ylivuotoja sekä luvattomia tunkeutumisia sisä- ja ulkotiloihin.

Valvontajärjestelmä hälyttää varkaus- ja ilkivaltatapauksissa, tulipalosta ja kosteusvahingosta voimakkailla sireeneillä. Se lähettää ilmoituksen tapahtumasta omistajilleen tai läheisille avuntarpeesta, jotka reagoivat tilanteeseen vaadittavalla tavalla.

Taloautomaatio

Olemme sertifioitu KNX-partner

Toteutamme kiinteistöjen KNX-asennukset ammattitaidolla. Teemme itse järjestelmän asennuksen ja sen käyttöönoton.

KNX kotiautomaatiojärjestelmä

KNX on maailmanlaajuinen standardi kotien ja rakennusten ohjaukseen. Sitä voidaan hyödyntää niin uusissa kuin jo olemassa olevissa asuin- ja liikekiinteistöissä.

KNX-kiinteistöautomaatiotekniikka soveltuu valaistusohjaukseen sekä lämmityksen ja ilmastointin valvontaan ja energiankulutuksen ohjaukseen. Tästä kokonaisuudesta muodostuu järjestelmä, joka toimii taloudellisesti ja vastaa ihmisen yksilöllisiä tarpeita.

KNX-automaatiojärjestelmää voidaan käyttää kaikissa rakennuksissa. Automaatio tuo uusia mahdollisuuksia talosi toiminnalle: se lisää mukavuutta, turvallisuutta, energiatehokkuutta ja käytön helppoutta. Voit itse hallitta eri tilanteita ja toiminnallisuuksia.