Sähkösaneeraus ja muut sähköalan työt kattavasti Espoossa ja pääkaupunkiseudulla

Woltman Group Oy palvelee yksityisiä kotitalouksia ja yrityksiä kaikissa sähkötöissä sähkösuunnittelusta sähköurakointiin ja sähkösaneerauksiin. Toimimme Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudun alueella.

Ota yhteyttä!

Monipuolista sähköalan palvelua

Tarjoamme kotitalouksille ja yrityksille kaiken kattavat sähkötyöpalvelut avaimet käteen -palveluna. Toteutamme sähköalan työt sähkökorjauksista suuriin sähköurakoihin ja sähkösaneerauksiin. Palvelemme kaikenlaisissa kohteissa omakotitaloista kerrostaloihin ja liikehuoneistoista kokonaisiin liikekiinteistöihin. Teemme vankalla kokemuksella myös taloautomaatiojärjestelmien ja sähköautojen latausjärjestelmien asennuksia.

Palvelumme kattavat:

  • sähköurakoinnin
  • sähkösaneeraukset
  • sähkökorjaukset
  • linjasaneeraukset
  • taloautomaatiojärjestelmien asennukset
  • autolatauspisteiden asennukset.
Pyydä lisätietoja

Sähköurakointia avaimet käteen -periaatteella

Hoidamme uudis- ja saneerauskohteiden sähköurakoinnin avaimet käteen -palveluna, eli tarjoamme kaiken työn suunnittelusta toteutukseen, tarkastuksiin ja käytön opastukseen saakka. Annamme sähköurakoista asiakkaillemme tarvittaessa kokonaishinnan jo etukäteen.

 

Uudiskohteiden sähköurakointiin kuuluvat tavallisesti rakennusten sähköistykset, atk-verkot sekä valaistus- ja ulkovalaistusasennukset. Tyypillisiin urakoihimme kuuluvat esimerkiksi osakehuoneiston sähköremontti pintaremontin yhteydessä ja vanhan kiinteistön ryhmäkeskuksen vaihtaminen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Sähkötarkastukset ja kokonaisvaltaiset sähkösaneeraukset

Voit tilata meiltä sähkötarkastuksen, jolloin asiantuntijamme tulee paikan päälle ja tekee kattavan sähkökartoituksen kotisi tai yritystilasi sähköistyksestä. Saat kartoituksesta kirjallisen dokumentin, josta näet sähköön liittyvät riskitekijät ja korjausta vaativat asiat.

 

Toteutamme myös sähkösaneeraukset tarpeidesi mukaan. Sähköremontissa päivitämme kaikki sähköpisteet turvallisiksi ja varmistamme sähköjärjestelmän turvallisuuden ja toimivuuden tarkastuslaitteella.

Kysy lisää

Sähköhuolto ja -korjaukset 24/7

Tarjoamme sähköhuoltoa ja -korjauksia yksityisille ja yrityksille. Tavanomaisissa huoltotöissä asentajamme pääsevät usein paikan päälle jo tilausta seuraavana päivänä, sovittuun aikaan.

 

Meillä on myös päivystys kiireellisten vikatilanteiden varalle, joten voit ottaa meihin yhteyttä kellonaikaan katsomatta!

Katso yhteystietomme

Taloautomaatio ja sähköautojen latauspisteiden asennukset

Olemme KNX-partneri, joka toteuttaa kiinteistöjen KNX-kotiautomaatiojärjestelmien asennukset ammattitaidolla. Asennamme myös esimerkiksi ABB-free@home -järjestelmät. Toteutamme myös erilaisia valvontajärjestelmiä yksityisille kotitalouksille ja yrityksille.

 

Valvontajärjestelmä hälyttää esimerkiksi varkaus- tai ilkivaltatapauksen, tulipalon tai kosteusvahingon sattuessa voimakkailla sireeneillä. Samalla se lähettää ilmoituksen tapahtumasta esimerkiksi kiinteistön omistajalle ja asukkaan läheisille. Lisäksi meiltä onnistuvat autolatauspisteiden asennukset esimerkiksi sähköautoille.

Kysy lisää