Woltman Group Oy palvelee sähkötöissä Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla

Woltman Group Oy on sähköalan yritys, joka tarjoaa sähkösuunnittelun, sähköurakoinnin, sähkösaneeraukset ja sähkökorjaukset yritysten ja yksityisten kotitalouksien tarpeisiin Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudun alueella.

Ota yhteyttä!

Tavoitat meidät nopeimmin puhelimitse. Kiireettömät tilaukset ja kyselyt voit jättää sähköpostitse tai alta löytyvän lomakkeen välityksellä.

  050 490 5002

 sami.timonen@woltman.fi

  Kreivinkuja 7b

      02610 Espoo

Laskutustiedot:

 

Pyydämme teitä lähettämään Woltman Group Oy:tä (y-tunnus 2752139-1) koskevat laskut verkkolaskuosoitteeseen: 003727521391
Operaattori: Pagero
Välittäjän tunnus: 003723609900


Mikäli käytössänne on paperinen laskutus, pyydämme teitä lähettämään laskut 01.02.2019 alkaen alla olevaan osoitteeseen. Huomioittehan että alla olevat tiedot tulee näkyä sellaisenaan skannattavassa laskukuvassa, tiedot pelkässä kirjekuoressa eivät riitä.


Woltman Group Oy
OVT 003727521391
PL 908
02066 DOCUSCAN


Sähköpostilaskuille tulee vastaanottaja merkitä samaan tapaan kuin paperilaskuille. Sähköpostilla toimitettavat ostolaskut lähetetään aina osoitteeseen admicom@xbs-salo.com.

Sähköpostilla toimitettavien ostolaskujen yhteydessä on huomioitava:

  • Osoitteeseen voi lähettää ainoastaan laskuja, ei muuta postia.
  • Laskun tulee olla PDF-formaatissa.
  • Yhdessä sähköpostissa voi olla vain yhden laskun tiedot. Kaikkien laskun sivujen täytyy olla yhdessä PDF-tiedostossa, joten laskun mahdolliset liitteet skannataan samaan PDF-tiedostoon laskun jatkosivuiksi. Siten sähköposti voi sisältää ainoastaan yhden PDF-tiedoston.
  • PDF-tiedosto ei saa olla salattu tai salasanalla suojattu.

Toimittajat voivat myös kirjata laskut suoraan Pageron portaaliin osoitteessa:https://www.pagero.fi/projektisivut/ admicom/.

Toimittajan tulee klikata sivuilla olevaa FREE WEB PORTAL -linkkiä, mistä pääsee rekisteröitymään ja saa tunnukset omaan sähköpostiinsa.
Sen jälkeen laskun voi luoda kirjautumalla sisään portaaliin ja lasku liikkuu siitä eteenpäin normaalina verkkolaskuna.
Mahdollinen koontilaskutus tulee purkaa.


Laskujenne asianmukaisen ja nopean käsittelyn varmistamiseksi pyydämme teitä tekemään tarvittavat muutokset Woltman Group Oy:tä (y-tunnus 2752139-1) koskeviin tietoihinne. Vain em. osoitteeseen lähetetyt ostolaskut käsitellään.

 

Maksumuistutukset, tiedotteet ja muu posti lähetetään edelleen postiosoitteeseemme


Woltman Group Oy
Kreivinkuja 7b
02610 Espoo

Yhteydenottolomake

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.